جمعی از کارکنان بنادر آبادان ، گمرک و نیروی شرکت های بهره بردار و صاحبان کالا در بنادر آبادان با اهدای خون به یاری نیازمندان شتافتند.
به گزارش روابط عمومی مدیریت بنادر مسئول واحد HSE این بنادر گفت: در راستای ترویج فرهنگ اهدای خون و مشارکتهای اجتماعی و با توجه به نیاز مبرم مراکز درمانی و بیمارستانی به انواع گروههای خونی، پس از هماهنگی انجام شده از سوی مدیریت بنادر و دریانوردی آبادان با مرکز انتقال خون این شهرستان ، جمعی از کارکنان بنادر آبادان ، اداره گمرک و شرکت های تابعه ، صاحبان کالا در این بنادر به صورت داوطلبانه ، با اهدای خون ، در این امر حیاتی و انسان دوستانه مشارکت کردند.
مجید نیکو مرام با بیان اینکه ۲۴ نفر برای یاری به بیماران خون خود را اهدا کردند گفت : مسئولان و دیگر کارکنان در نظر دارند با هدف تأمین بخشی از نیازهای بیماران به این مایع حیاتی، به صورت مستمر در این امر خداپسندانه شرکت داشته باشند.
گفتنی است تیم خونگیری پایگاه انتقال خون شهرستان آبادان طبق هماهنگی های انجام شده در مرکز hse بندر آبادان مستقر بود.