ارائه خدمات رایگان ۱۰۰ پزشک متخصص با همت بنادر آبادان
۱۰۰ پزشک متخصص در قالب گروه جهادی درمانی الکفیل با همت مدیریت بنادر و دریانوردی آبادان در شهرستان آبادان خدمات رایگان ارائه می‌کنند.
به گزارش روابط عمومی  ، مدیر بنادر و دریانوردی آبادان در نشست امروز  مسئولان در سالن کنفرانس بنادر آبادان که به منظور  انجام هماهنگی حضور گروه جهادی_درمانی الکفیل  برگزار شد گفت : با همت مدیریت بنادر و دریانوردی آبادان و پیگیری نمایندگان مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی  ۱۰۰ پزشک متخصص در قالب گروه جهادی درمانی خدمات رایگان ارائه خواهند داد.
 
مالکی زاده افزود : این گروه پزشکان جهادگر تحت عنوان  قرارگاه جهادی الکفیل از تمام استان‌های کشور به ویژه شهرستانهای اهواز و آبادان ، اصفهان، تهران، شیراز، مازندران و دیگر نقاط کشور حضور پیدا میکنند و به مدت ۴ روز در آبادان به درمان بیماران می‌پردازد.
 
مسئول قرارگاه جهادی الکفیل ادامه داد  : با حمایت نمایندگان مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی و بنادر و دریانوردی آبادان، قرارگاه جهادی الکفیل توفیق دارد از ۱۷ تا ۲۰ آبان ماه با استقرار در مصلی آبادان و مرکز بهداشت ابوشانک بهمنشیر شهرستان آبادان از ۸ صبح تا ساعت ۲۰ به صورت رایگان به بیماران خدمات‌رسانی می‌کنند.
 
سید امیر عبدالملکی یاداور شد : پزشکان این گروه جهادی در تخصص‌های داخلی، زنان و زایمان، دندانپزشکی، مغز و اعصاب، چشم پزشکی، پزشک عمومی و اطفال است و جامعه هدف این گروه بیماران تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی هستند.
۱۵ آبان ۱۴۰۱ ۱۷:۳۶
کد خبر : ۶۰,۲۷۸

ارسال نظرات

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید