تجلیل از آتش نشانان بنادر آبادان به مناسبت روز ایمنی و آتش نشانی
با حضور معاونین و جمعی از کارکنان بنادر آبادان طی آیینی به مناسبت هفتم مهر روز ایمنی و آتش نشانی از آتش نشانان بنادر آبادان تجلیل شد.
به گزارش روابط عمومی ، مسئول ایمنی و آتش نشانی بنادر آبادان در آیین تجلیل از آتش نشانان این بنادر  ، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای آتش نشان که برای حفاظت از جان مردم و سرمایه های اجتماعی و ملی جان خود را فدا کردند ، اظهار کرد : هدف دیگر این مراسم ، یادآوری و گرامیداشت رشادت های آتش‌نشانان پیشکسوت و تبین اهمیت عرصه خطیر آتش نشانی است.
 
مجید موری با بیان اینکه  آتش نشانی یکی از مشاغل سخت است گفت : در زمان وقوع حوادث ، آتش نشانان تا جایی که می توانند خود را به عمق حادثه نزدیک و با تمام تلاش برای نجات افراد ، جان خود را به خطر می اندازند.
 
مسئول ایمنی و آتش نشانی بنادر آبادان ادامه داد :  فعالیت و عملیات امداد و نجات آتش نشانان بنادر این شهرستان ، فقط به حوزه  بنادر محدود نیست بلکه مکرراً و بر حسب اعلام نیاز آتش نشانی شهرستان آبادان ، آتش نشانان بنادر ، هنگام وقوع حوادثی از جمله  آبگرفتگی ها ، آتش سوزی نخلستان روستاهای آبادان ، منازل و یا در حادثه ریزش ساختمان متروپل ، شرکت داشتند که وجود چنین روحیه ای ، اخلاص در عمل آتش نشانان را نشان میدهد.

 

 در انتهای این مراسم از آتش نشانان بنادر آبادان تجلیل شد.
۹ مهر ۱۴۰۱ ۱۲:۱۳
کد خبر : ۵۹,۷۵۵

ارسال نظرات

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید