با هدف افزایش ایمنی شناورها و اموال عمومی، شبکه اطفای حریق بنادر آبادان با مبلغ ۳۸۵ میلیارد ریال به بهرهبرداری می رسد.
به گزارش روابط عمومی ، مدیر بنادر و دریانوردی آبادان با اعلام این خبر گفت : شبکه اطفای حریق بنادر سه گانه آبادان با هدف افزایش سطح ایمنی شناورها ، اموال عمومی و کالاهای موجود در بنادر ، با مبلغ ۳۸۵ میلیارد ریال از اعتبارات سازمان بنادر و دریانوردی به بهره برداری می رسد.
مالکی زاده با بیان اینکه این سیستم اطفاء ، تمام اسکله ها و خط ساحلی بنادر را پوشش می دهد، گفت : ۱۳ مانیتور ثابت در بندر آبادان ، ۲ مانیتور در بندر اروندکنار و همچنین ۲ مانیتور ثابت دیگر در بندر چویبده نصب شده است که با توجه به پایان کار اسکله های در حال احداث در دو بندر اروندکنار و چویبده ، ۴ مانیتور دیگر به سیستم اطفای حریق اضافه خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد : در سیستم اطفای حریق بنادر آبادان یک پمپ پر قدرت ۱۳۲ کیلو وات و یک دستگاه دیزل پمپ جهت استفاده در موقع اضطراری تعبیه شده است که تمامی محدوده اسکله را تحت پوشش خود قرار می دهد.