پیام مدیر بنادر و دریانوردی آبادان به مناسبت روز خبرنگار
مدیر بنادر و دریانوردی آبادان با صدور پیامی فرا رسیدن ۱۷ مرداد ماه «روز خبرنگار» را به تمام فعالان این عرصه تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی مدیریت بنادر و دریانوردی آبادان در پیام مالکی زاده چنین آمده است:
 
ن وَالقَلَمِ وَ ما یَسْطُرُونَ
سوگند به قلم و آنچه می نویسد
 
هفدهم مرداد  روز حقیقت نگارانی است که همواره با حق و عدالت جویی ، پیشگام عرصه آگاهی و اطلاع رسانی هستند که سلامت فکری هر جامعه ، مرهون تلاش صادقاته شبانه‌روزی آنهاست. 
با مجاهدت و تلاش های بزرگ مردان و شیرزنان فعالان این عرصه و همچنین با ایثار وصف ناپذیر آنان  آگاهی و روشنایی به جامعه بشری هدیه می شود.
 نامگذاری یک روز به عنوان «روز خبرنگار »فرصتی مغتنم  برای قدرشناسی از زحمات عزیزانی است که با احساس مسئولیت و تحمل سختی‌های فراوان به نگاشتن حقایق می‌پردازند که رشد و توسعه جامعه را رغم میزند.
 اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای راه آزادی و آگاهی بویژه خبرنگار شهید محمود صارمی ، روز خبرنگار را به کلیه خبرنگاران محترم و دست اندرکاران پرتلاش عرصه خبر و اطلاع رسانی شهرستان آبادان و خرمشهر  تبریک عرض میکنم  و برای همگان در انجام رسالت مهم و خطیر آگاهی بخشی و روشنگری ، آرزوی موفقیت را از درگاه خداوند منان مسئلت دارم .
 
مالکی زاده 
مدیر بنادر و دریانوردی آبادان
۱۷ اَمرداد ۱۴۰۱ ۲۱:۰۰
کد خبر : ۵۹,۰۹۸

ارسال نظرات

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید