راه اندازی شناور دریایی و گردشگری در اروند رود
به مناسبت عید غدیر خم شناور دریایی گردشگری اروند راه اندازی شد.
مسئول اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی آبادان با اشاره به آغاز طرح سفرهای دریایی آبادان در روز عید سعید غدیر خم گفت : با هماهنگی و همکاری بنادر و دریانوردی آبادان این طرح امروز آغاز شد. 
سید شمس الدین  نور بخشی  افزود : در این آیین افتتاح ،  مسئولین شهرستانی ، سید مجتبی محفوظی ، نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی ، اصحاب رسانه ، خانواده های  آبادانی و جمعی از گروه خیر تکما و همچنین افراد کم توان جسمی و فعالان حوزه گردشگری حضور داشتند . 
مسئول اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی آبادان اضافه کرد : این امکان میسر است که مجموعه های خدمات رفاهی و خدمات مسافرتی ، در پایان هفته از این ظرفیت دریایی و گردشگری استفاده کنند. 
سید شمس الدین نور بخشی خاطر نشان کرد : با وجود مجموعه بندر آبادان و تیم خوب آن ، این سفر یک ساعته دریایی در اروند رود نظام مند به اجرا در آمد 
مسئول اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی خاطر نشان کرد : یکی از جاذبه‌های گردشگری استان دو رود اروند و بهمنشیر است  که ظرفیت بسیار مناسبی به شمار می آید و‌ لازم است تلاش شود گردشگری در این زمینه فعال شود.
۲۷ تیر ۱۴۰۱ ۱۵:۲۷
کد خبر : ۵۸,۸۴۸

ارسال نظرات

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید