بازدید معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان از بندر این شهر
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان به منظور بررسی کیفیت کنترل‌های بهداشتی ملوانان و شناورهای ورودی از بندر آبادان بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی، رئیس مرکز  مدیریت بحران و پدافند غیر عامل  بنادر آبادان گفت : امروز ساسان قربانی معاون بهداشت دانشکده  علوم پزشکی آبادان از محیط مدیریت بنادر و دریانوردی آبادان و محل قرنطینه  به منظور بررسی شیوه کنترل بهداشتی در این بندر بازدید کرد.
شهرام بهبهانی افزود: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از نحوه اجرایی شیوه نامه های بهداشتی و میزان آمادگی این بندر در مقابل سویه جدید کرونا اعلام رضایت کرد و تاکید داشت که همچنان باید اقدامات کنترل این ویروس  به قوت خود باقی بماند.
رئیس مرکز  مدیریت بحران و پدافند غیر عامل  بنادر و دریانوردی آبادانادامه داد: از جمله اقدامات مدیریت بنادر و دریانوردی آبادان برای کنترل و پایش کرونا در مدت گذشته ، احداث و تجهیز سه مرکز قرنطینه در بنادر سه گانه آبادان ، اروندکنار و چویبده ، همکاری با مرکز بهداشت در خصوص کنترل خدمه شناورها ، برگزاری کلاس های آموزشی مقابله با کرونا ، اطلاع رسانی و نصب بنر هشداری جهت افزایش سطح آگاهی و دانش ارباب رجوع و پرسنل و واکسیناسیون است.
۸ دی ۱۴۰۰ ۱۰:۳۱
کد خبر : ۵۶,۶۳۱

ارسال نظرات

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید