تجلیل از کارکنان برگزیده مسابقات کتابخوانی در بنادر آبادان
از کارکنان برگزیده مسابقات کتابخوانی در مدیریت بنادر و دریانوردی آبادان تجلیل شد.
به گزارش روابط عمومی ، مسئول حوزه فرهنگی مدیریت بنادر و دریانوردی آبادان گفت : حوزه فرهنگی بنادر آبادان در راستای انجام وظایف ذاتی خود  به مباحث فرهنگی و مسابقات و شیوه‌های مختلفی برای  نقل مفاهیم فرهنگی مبادرت می ورزد که یکی از آنها ترویج فرهنگ کتابخوانی است.
 
حجت الاسلام مهدی محمدی پور  افزود : کتاب ، عنصری مفید برای کسب علم و دانش انسان است تا از این طریق بتواند خود را به رشد و تعالی برساند و با توجه به موضوع مهم کتابخوانی و به منظور ترغیب بیشتر کارکنان مدیریت بنادر و دریانوردی آبادان ، مسابقات کتابخوانی در زمینه های مختلف دینی برگزار شد که با استقبال خوب کارکنان این مدیریت مواجه شد.
 
او با بیان اینکه سعی داریم برنامه های متعدد ، پر محتوا و مفید ارائه دهیم گفت : مطالعه در جامعه امری ضروری است و امیدوارم با همراهی و همکاری بیشتر کارکنان مدیریت بنادر و دریانوردی آبادان بتوان رسالت خود در ترویج این فرهنگ ارزشمند را گسترش دهیم.
 
گفتنی است از پنج نفر از کارکنان برگزیده این مسابقات تجلیل شد.
۲۲ آذر ۱۴۰۰ ۱۱:۴۱
کد خبر : ۵۶,۴۴۰

ارسال نظرات

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید