خدمات رسانی موکب بنادر آبادان به زائران تا پایان اربعین حسینی ادامه دارد
مدیر بنادر و دریانوردی آبادان گفت: خدمات رسانی موکب مدیریت بنادر و دریانوردی آبادان در مرز بین المللی شلمچه تا پایان اربعین حسین ادامه خواهد داشت .
به گزارش روابط عمومی مدیریت بنادر و دریانوردی آبادان ، رضا سفاری با بیان اینکه مدیریت بنادر و دریانوردی آبادان امسال برای چهارمین سال است که بر حسب وظیفه اعتقادی و با حمایت سازمان بنادر و دریانوردی ،  همسو با دیگر موکب داران در مرز شلمچه به خدمت زائران می آید گفت: خدمات رسانی موکب این مدیریت که به نام ابوالفضل العباس( ع) مزین است تا پایان اربعین حسینی ادامه خواهد داشت . 
مدیر بنادر و دریانوردی آبادان ادامه داد: این موکب دارای  250 متر مساحت  ، مجهز به سیستم سرمایشی که اکنون در آن 30 نفر از پرسنل بنادر آبادان بصورت داوطلبانه در قالب دو گروه  به صورت شبانه روزی فعالیت دارند که علاوه بر امکان پذیرایی و توزیع غذا ، محلی برای انجام  فریضه نماز و استراحت هم در آن در نظر گرفته شده است.

خدمات رسانی موکب بنادر آبادان به زائران تا پایان اربعین حسینی ادامه دارد

خدمات رسانی موکب بنادر آبادان به زائران تا پایان اربعین حسینی ادامه دارد

۲۵ مهر ۱۳۹۸ ۰۸:۳۸
کد خبر : ۴۸,۳۲۱

ارسال نظرات

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید