راه اندازی تلفن های اضطراری در بندر آبادان
تلفن های اضطراری در سطح بندر آبادان نصب و به مرحله بهره برداری رسید

به گزارش روابط عمومی ،  مهندس سفاری مدیر بنادر و دریانوردی آبادان  از راه اندازی تلفن های اضطراری در این بندر خبرداد.

وی در خصوص  راه اندازی این سیستم عنوان کرد :  این طرح از اهداف سال 95 مرکز HSE بنادر و دریانوردی آبادان می باشد که با هدف واکنش در شرایط اضطراری و اطلاع رسانی به موقع دربروز  حوادث و مواقع خطر نیز می باشد .

سفاری با بیان اینکه این طرح در بنادر چوئبده و اروندکنار هم در دست اقدام می باشد  در خصوص مزیت استفاده از این تلفن ها افزود:  طراحی و ساخت سیستم تلفن اضطراری میکروپرسسوری ( ریز پردازنده ) خورشیدی به شکلی است که می تواند در شرایط اضطراری و بحران های ناشی از حوادث غیر مترقبه که برق شهر یا بستر ارتباطات تلفن همراه قطع شده باشد ارتباط با مراکز امدادی و پلیس را فراهم نماید.

وی خاطر نشان کرد مبلغ تخصیص یافته به این طرح بالغ بر دویست میلیون ریال می باشد و در پایان بالابردن ضریب ایمنی در سطح بنادر آبادان را یکی از اولویتهای این مدیریت دانست.

راه اندازی تلفن های اضطراری در بندر آبادان

 

۸ اسفند ۱۳۹۵ ۰۹:۴۵
کد خبر : ۳۸,۰۸۹

ارسال نظرات

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید